Поточний номер
У збірнику наукових праць уміщено матеріали, в яких розкрито результати досліджень у галузі розробки та дослідження харчового й торговельно-технологічного устаткування, розробки нових технологій виробництва продуктів харчування.
Розглянуто окремі аспекти технічного рівня та якості устаткування; автоматизацію виробничих процесів; приборні методи дослідження харчових продуктів; нові технології виробництва продуктів харчування, підвищення їх харчової цінності та поліпшення споживчих властивостей.
РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ХОЛОДОТЕПЛОТЕХНІКА ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ З ЇЇ ВИКОРИСТАННЯМ
СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ РОЗРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ
Рік заснування: |
| 1998 |
Проблематика: |
| розробка та дослідження харчового й торговельно-технологічного устаткування, створення нових технологій виробництва продуктів харчування |
Свідоцтво про державну реєстрацію: |
| |
Фахова реєстрація у ВАК України: |
| постанова №1-05/4 від 14.10.2009 |
Галузь науки: |
| технічні науки |
Періодичність: |
| 2 рази на рік |
Мова видання: |
| українська, російська, англійська |
Засновник: |
| Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |
Головний редактор: |
| Шубін Олександр Олександрович, доктор економічних наук |
Заступники головного редактора: |
| Сукманов Валерій Олександрович, доктор технічних наук Гніцевич Вікторія Альбертівна, доктор технічних наук |
Відповідальний секретар: |
| Гладка А.Д., кандидат технічних наук |
Відповідальний за сайт: |
| Коренець Ю.М. |
Адрес редакції: |
| вул. Щорса, 31, Донецьк, Україна, 83050 |