ОБҐРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ РІЗАННЯ ЗАМОРОЖЕНОГО М'ЯСА ТРЬОХКОМПОНЕНТНИМ ГІДРОАБРАЗИВНИМ СТРУМЕНЕМ

Автор(и)

  • А. В. Погребняк ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна
  • Е. В. Пономаренко ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, Україна

Анотація

Роботу присвячено вибору та модифікації робочої рідини для гідроабразивного різання м'яса глибокого заморожування з метою підвищення її різальних і енергетичних можливостей без застосування додаткових холодильних пристроїв і систем термостатування.

Біографія автора

А. В. Погребняк, ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк

канд. техн. наук

Посилання

Погребняк А.В. Інтенсифікація процесу гідроабразивного різання замороженого м’яса / А.В. Погребняк, Е.В. Пономаренко. – О., 2012. – Вип. 41. – Т. 2. – С. 163-166.

Раствор – поваренная соль / Режим доступа: <http://www.ai08.org/index.php/term/7-tehnicheskiij-slovar-tom-VII,7142-rastvor-povarennaya-sol-.xhtml>.

Погребняк А.В. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки: дис. … канд. техн. наук: 05.18.12 / А.В. Погребняк. – Донецк: ДонНУЭТ, 2011. – 171 с.

Заплетніков І.М. Структурні характеристики струменя води, який є різальним органом гідром’ясорізки / І.М. Заплетніков, А.В. Погребняк // Обладнання та

технології харчових виробництв. – 2010. – Вип. 23. – С. 54-62.

Развитие научно-технических решений в медицине: учеб. пособие / В.Н. Канюков, Н.Г. Терегулов, В.Ф. Винярский, В.В. Осипов. – Оренбург: ОГУ, 2000. – 255 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ