ПРОФІЛЬНИЙ АНАЛІЗ СЕНСОРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРОБІЙНОЇ ІКРИ

Автор(и)

  • В. О. Назаренко ПУЕТ, м. Полтава, Україна
  • А. П. Кайнаш ПУЕТ, м. Полтава, Україна
  • О. О. Горячова ПУЕТ, м. Полтава, Україна

Анотація

Наведено результати досліджень сенсорних характеристик ікри пробійної солоної вітчизняного та закордонного виробництва з застосуванням про­фільного методу. Показано доцільність його використання для виявлення складових органолептичних властивостей ікряних товарів.

Біографії авторів

В. О. Назаренко, ПУЕТ, м. Полтава

канд. техн. наук, доцент

А. П. Кайнаш, ПУЕТ, м. Полтава

канд. техн. наук, доцент

О. О. Горячова, ПУЕТ, м. Полтава

канд. техн. наук, доцент

Посилання

Основные методы сенсорной оценки продуктов питания / В.М. Кантере, В.А. Матисон, М.А. Фоменко, Г.В. Крюкова // Пищевая промышленность. – 2003. – № 10. – С. 6-13.

Условия проведения аналитической сенсорной оценки / В.А. Матисон, В.М. Кантере, М.А. Фоменко, Г.В. Крюкова // Пищевая промышленность. – 2003. – № 10. – С. 18-24.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ