ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ СУШЕНОГО М’ЯСА ТА ПОРОШКІВ З М’ЯСА ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ В РІЗНОМУ ПАКУВАННІ

Автор(и)

  • М. І. Погожих ХДУХТ, м. Харків, Україна
  • В. В. Євлаш ХДУХТ, м. Харків, Україна
  • О. В. Нєміріч НУХТ, м. Київ, Україна
  • А. В. Гавриш НУХТ, м. Київ, Україна
  • А. Є. Максименко ЛНАУ, м. Луганськ, Україна

Анотація

Досліджено функціональні числа, органолептичні властивості, сорбційні характеристики та мікробіологічні показники небезпечності сушеного м’яса та порошків з нього під час зберігання.

Біографії авторів

М. І. Погожих, ХДУХТ, м. Харків

д-р техн. наук, професор 

В. В. Євлаш, ХДУХТ, м. Харків

д-р техн. наук, професор

О. В. Нєміріч, НУХТ, м. Київ

канд. техн. наук, доцент

А. В. Гавриш, НУХТ, м. Київ

канд. техн. наук, доцент

Посилання

М’ясний фарш «Особливий». Харчові концентрати. Технічні умови: ТУ 18-28-38-2007. – [Чинні від 2007-01-21]. – Луганськ, 2007. – 17 с.

The influence of physic acid and ascorbic in formulas on soy isolate / L. Davidson [et al.] // Pediatrics Res. – 1994. – 39. – 3 – Р. 437-445.

Погожих Н.И. Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях: дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Н.И. Погожих. – Х., 2002. – 365 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ