ОБҐРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНИХ ПАРАМЕТРІВ УЛЬТРАЗВУКОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ПІД ЧАС ОТРИМАННЯ ВОДНО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ
Анотація
У статті розглянуто проблему визначення раціональної тривалостіультразвукового оброблеянн водно-жирових сумішей у контексті особливості впливу ультразвуку на систему «вода-жир» із метою визначення ефективних параметрів процесу отримання емульсій.
Посилання
Хмелёв В.Н. Многофункциональные ультразвуковые аппараты и их применение в условиях малых производств, сельском и домашнем хозяйстве: моногр. / В.Н. Хмелёв, О.В. Попова. – Барнаул: АлтГТУ, 1997. – 160 с.
Заяс Ю.Ф. Ультразвук и его применение в технологических процессах мясной промышленности / Ю.Ф. Заяс. – М.: Пищ. пром-сть, 1970. – 292 с.
Ультразвуковая технология / Б.А. Агранат [и др.]. – М.: Металлургия, 1974. – 460 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ