ОБҐРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНИХ ПАРАМЕТРІВ УЛЬТРАЗВУКОВОГО ОБРОБЛЕННЯ ПІД ЧАС ОТРИМАННЯ ВОДНО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ

Автор(и)

  • Г. В. Дейниченко ХДУХТ, м. Харків, Україна
  • Г. М. Постнов ХДУХТ, м. Харків, Україна
  • В. М. Червоний ХДУХТ, м. Харків, Україна

Анотація

У статті розглянуто проблему визначення раціональної тривалості
ультразвукового оброблеянн водно-жирових сумішей у контексті особливості впливу ультразвуку на систему «вода-жир» із метою визначення ефективних параметрів процесу отримання емульсій.

Біографії авторів

Г. В. Дейниченко, ХДУХТ, м. Харків

д-р техн. наук, професор

Г. М. Постнов, ХДУХТ, м. Харків

канд. техн. наук, професор

В. М. Червоний, ХДУХТ, м. Харків

канд. техн. наук

Посилання

Хмелёв В.Н. Многофункциональные ультразвуковые аппараты и их применение в условиях малых производств, сельском и домашнем хозяйстве: моногр. / В.Н. Хмелёв, О.В. Попова. – Барнаул: АлтГТУ, 1997. – 160 с.

Заяс Ю.Ф. Ультразвук и его применение в технологических процессах мясной промышленности / Ю.Ф. Заяс. – М.: Пищ. пром-сть, 1970. – 292 с.

Ультразвуковая технология / Б.А. Агранат [и др.]. – М.: Металлургия, 1974. – 460 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ