МОДЕЛЮВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Анотація
У статті наведено фізіологічно повноцінне харчування людей, яке є різноманітним і збалансованим за всіма компонентами, для забезпечення фізичного здоров'я й активної трудової діяльності. Наведено короткий огляд принципів раціонального харчування.Посилання
Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров’я молоді / О.В. Кузьмінська, М.С. Червона // Формування здорового способу життя молоді. У 14 кн. Кн. 4. – К.: Державний інститут проблем сім’ї та молоді, Український ін-т соціальних досліджень, 2004. – 128 с.
Здоров’я і здоровий спосіб життя: навч.-виховний курс / Упоряд. О. Затворна, М.А. Кичан. – Березне, 2004. – 75 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ РОЗРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ