МОДЕЛЮВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Автор(и)

  • Л. М. Тележенко ОНАХТ, м. Одеса, Україна
  • Н. А. Кушнір ОНАХТ, м. Одеса, Україна
  • М. Н. Тодорова ОНАХТ, м. Одеса, Україна

Анотація

У статті наведено фізіологічно повноцінне харчування людей, яке є різноманітним і збалансованим за всіма компонентами, для забезпечення фізичного здоров'я й активної трудової діяльності. Наведено короткий огляд принципів раціонального харчування.

Біографії авторів

Л. М. Тележенко, ОНАХТ, м. Одеса

д-р техн. наук

Н. А. Кушнір, ОНАХТ, м. Одеса

канд. техн. наук

Посилання

Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров’я молоді / О.В. Кузьмінська, М.С. Червона // Формування здорового способу життя молоді. У 14 кн. Кн. 4. – К.: Державний інститут проблем сім’ї та молоді, Український ін-т соціальних досліджень, 2004. – 128 с.

Здоров’я і здоровий спосіб життя: навч.-виховний курс / Упоряд. О. Затворна, М.А. Кичан. – Березне, 2004. – 75 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ РОЗРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ