ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ПОМІРНИХ ТЕМПЕРАТУР НА ЗМІНУ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГІДРОБІОНТІВ ПІД ЧАС ВИГОТОВЛЕННЯ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ
Анотація
У статті наведено дослідження впливу теплової обробки за помірних температур на вміст азоту летких основ та величину буферної ємності гідробіонтів. Встановлено температурний режим, за якого зміни сировини проходять найбільш інтенсивно, що дозволяє підібрати параметри попередньої теплової обробки в технології кулінарних виробів із гідробіонтів.Посилання
Молекулярная кухня [Электронный ресурс]. – Режим доступу: <http://smak.ua/ru/article/i336325/molekulyarnaya_kuhnya.html >.
Голубев В.Н. Справочник технолога по обработке рыбы и морепродуктов / В.Н. Голубев, О.И. Кутина. – СПб.: ГИОРД, 2003. – 408 с.
Крючков В.Г. Перспективы выращивания моллюсков в Черном море у берегов Украины / В.Г. Крючков // Рыбное хоз-во Украины. – 2004. – № 7 (спецвыпуск).
Сафронова Т.М. Сырье и материалы рыбной промышленности / Т.М. Сафронова. – М.: Агропромиздат, 1991. – 191 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ