ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНИХ ІЗ ВОДОРОСТЕВИМИ ДОБАВКАМИ
Анотація
У статті наведено результати дослідження мікробіологічних показників соусів емульсійних, збагачених йодовміщувальними водоростевими добавками. Наведено переваги використання водоростевих добавок у фізіологічному та технологічному розумінні.Посилання
Подрушняк А.Є. Актуальні проблеми фортифікації та контролю якості харчових продуктів, збагачених йодом [Електронний ресурс] / А.Є. Подрушняк, Т.Л. Макарчук, Ю.В. Кравцова // Проблеми харчування. – Режим доступу:
<http://www.medved.kiev.ua/arh_nutr/art_2006/n06_1_5.htm>.
Подкорытова А.В. Морские водоросли – естественный источник йода / А.В. Подкорытова, Т.И. Вишневская // Парафармацевтика. – 2003. – Сообщ. 1, № 2. – С. 22-23.
Дмитриченко М. Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов / М. Дмитриченко, Т. Пилипенко. – СПб.: Питер, 2004. – 352 с.
Шмелева Л.И. Техническая микробиология маргарина и майонеза / Л.И. Шмелева // Легкая и пищевая промышленность. – 1984. – С. 121-123.
Богданов В.Д. Свойства соусов типа майонез при хранении / В.Д. Богданов, В.А. Голованец, Т.М. Москаленко // Пищевая промышленность. – 1990. – № 7. – С. 55-56.