ДОСЛІДЖЕННЯ СФЕРИФІКАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ПЕРСПЕКТИВНОГО НАПРЯМКУ РОЗВИТКУ МОЛЕКУЛЯРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Автор(и)

  • О. В. Арпуль НУХТ, м. Київ, Україна
  • Т. А. Сильчук НУХТ, м. Київ, Україна
  • О. О. Дудкіна НУХТ, м. Київ, Україна

Анотація

У статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства.

Біографії авторів

О. В. Арпуль, НУХТ, м. Київ

канд. техн. наук

Т. А. Сильчук, НУХТ, м. Київ

канд. техн. наук, доцент

Посилання

Уайтхолл Б. Молекулярная магия / Б. Уайтхолл // Food Service. – 2006. – № 7. – С. 69-74.

Deconstructing Molecular Gastronomy [Електронний ресурс]. – Режим доступу: <http://bit.ly/Pzn4QD>.

Пересічний М.І. Виробництво овочевих страв із використанням молекулярної гастрономії / М.І. Пересічний, І.Г. Дмитрик // Вісник ДонНУЕТ. – 2009. – № 1 (41). – С. 61.

Коршунова Г.Ф. Сферифікація як перспективний метод виробництва харчових продуктів / Г.Ф. Коршунова, О.І. Коротких // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – 2011. – Вип. 27. – С. 184-189.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ