ВПЛИВ ДЕЯКИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА РІЗНОТОВЩИННІСТЬ ПОЛІМЕРНОЇ ПЛІВКИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Анотація
У статті наведено результати досліджень впливу властивостей сировини на параметри, режими оброблення і формування плівок та оболонок для харчових продуктів і виробів. Наведено залежності для визначення їх різнотовщинності за різних технологічних факторів виробництва.
Посилання
Закрученко Н. Гибкие пленки на рынке пищевой упаковки / Н. Закрученко // Мясное дело. – 2012. – № 5. – С. 14-15.
Винникова Л.Г. Технология мяса и мясных продуктов / Л.Г. Винникова. – К.: ИНКОС, 2006. – 640 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ