ВПЛИВ ДЕЯКИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА РІЗНОТОВЩИННІСТЬ ПОЛІМЕРНОЇ ПЛІВКИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Автор(и)

  • І. М. Ощипок ЛКА, м. Львів, Україна
  • В. І. Ярошевич ЛКА, м. Львів, Україна
  • Н. В. Кринська ЛНУВМ та БТ ім. С.З. Гжицького, м. Львів, Україна

Анотація

У статті наведено результати досліджень впливу властивостей сирови­ни на параметри, режими оброблення і формування плівок та оболонок для хар­чових продуктів і виробів. Наведено залежності для визначення їх різнотовщинності за різних технологічних факторів виробництва.

Біографія автора

І. М. Ощипок, ЛКА, м. Львів

д-р техн. наук, професор

Посилання

Закрученко Н. Гибкие пленки на рынке пищевой упаковки / Н. Закрученко // Мясное дело. – 2012. – № 5. – С. 14-15.

Винникова Л.Г. Технология мяса и мясных продуктов / Л.Г. Винникова. – К.: ИНКОС, 2006. – 640 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ