МОЖЛИВОСТІ ПОЛІПШЕННЯ ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВИРОБІВ

Автор(и)

  • М. П. Бодак ЛКА, Львів, Україна
  • О. І. Гирка ЛКА, Львів, Україна

Анотація

У статті наведено результати розробки нових виробів і поліпшення їх вітамінного складу. Підтверджено доцільність використання природних збагачувачів із метою підвищення біологічної цінності готових виробів.

Біографії авторів

М. П. Бодак, ЛКА, Львів

канд. техн. наук

О. І. Гирка, ЛКА, Львів

канд. техн. наук

Посилання

Смоляр В.І. Фізіологія та гігієна харчування / В.І. Смоляр. – К.: Здоров’я, 2000. – 336 с.

Шульга О.С. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності: дис. … канд. техн. наук: 05.18.01 / О.С. Шульга. – К., 2009. – 162 с.

Физиология человека: учебник. Т. I / Под ред. В.М. Покровского, Г.Ф. Коротько. – М.: Медицина, 1997. – 448 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ