МОЖЛИВОСТІ ПОЛІПШЕННЯ ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВИРОБІВ
Анотація
У статті наведено результати розробки нових виробів і поліпшення їх вітамінного складу. Підтверджено доцільність використання природних збагачувачів із метою підвищення біологічної цінності готових виробів.Посилання
Смоляр В.І. Фізіологія та гігієна харчування / В.І. Смоляр. – К.: Здоров’я, 2000. – 336 с.
Шульга О.С. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності: дис. … канд. техн. наук: 05.18.01 / О.С. Шульга. – К., 2009. – 162 с.
Физиология человека: учебник. Т. I / Под ред. В.М. Покровского, Г.Ф. Коротько. – М.: Медицина, 1997. – 448 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ