АНАЛІЗ ПАКУВАННЯ ЗЕРНОВИХ СНІДАНКІВ

Автор(и)

  • Л. О. Валевська ОНАХТ, м. Одеса, Україна
  • О. В. Буняк ОНАХТ, м. Одеса, Україна

Анотація

У статті наведено дослідження упаковки зернових сніданків, а також представлено класифікацію та види пакування. Розглянуто переваги пакування сухих сніданків, представлених на споживчому ринку.

Біографія автора

Л. О. Валевська, ОНАХТ, м. Одеса

канд. техн. наук

Посилання

Haines P.S. Trends in breakfast consumption of U.S. adults between 1965 and 1991 / P.S. Haines, D.K. Guilkey, B.M. Popkin // J. Am. Diet. Assoc. – 1996.

Breakfast: Its effects on health and behavior: National Dairy Council. Dairy Counc. Dig. – 1993.

Environmental Research 2011: отчет «Тетра Пак». – Лозанна, Швейцария, 2011.

Фаст Р. Зерновые завтраки / Р. Фаст, Э. Колдуэлл; пер. с англ. под общ. ред. В.С. Иунихиной, С.В. Крауса. – СПб.: Профессия, 2007. – 528 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ