ОЦІНКА ТЕХНІЧНОГО РІВНЯ ТА ЯКОСТІ МАШИН ДЛЯ НАРІЗАННЯ ГАСТРОНОМІЇ

Автор(и)

  • І. М. Заплетніков ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, Україна
  • А. К. Пільненко ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, Україна
  • В. Г. Топольник ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, Україна

Анотація

У статті наведено результати оцінки одиничних і комплексних показників якості машин для нарізання гастрономічних продуктів.

Біографії авторів

І. М. Заплетніков, ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського

д-р техн. наук, професор

В. Г. Топольник, ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського

д-р техн. наук, професор

Посилання

Топольник В.Г. Технический уровень и сертификация оборудования пищевых производств: учеб. пособие / В.Г. Топольник. – Донецк: ДонГУЭТ, 2003. – 208 с.

Система показателей качества продукции. Оборудование для предприятий торговли и общественного питания. Номенклатура показателей: ГОСТ 4.359-85.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ РОЗРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ