ОЦІНКА ТЕХНІЧНОГО РІВНЯ ТА ЯКОСТІ МАШИН ДЛЯ НАРІЗАННЯ ГАСТРОНОМІЇ
Анотація
У статті наведено результати оцінки одиничних і комплексних показників якості машин для нарізання гастрономічних продуктів.Посилання
Топольник В.Г. Технический уровень и сертификация оборудования пищевых производств: учеб. пособие / В.Г. Топольник. – Донецк: ДонГУЭТ, 2003. – 208 с.
Система показателей качества продукции. Оборудование для предприятий торговли и общественного питания. Номенклатура показателей: ГОСТ 4.359-85.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
МОДЕЛЮВАННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ РОЗРОБКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ