РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСО-РОСЛИННИХ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ З ЙОДОВМІСНИМИ ДОБАВКАМИ

Автор(и)

  • Т. О. Колісниченко ДНУ ім. Олеся Гончара, м. Дніпропетровськ, Україна
  • М. В. Чабаненко ДНУ ім. Олеся Гончара, м. Дніпропетровськ, Україна

Анотація

У статті подано розробку технології та результати органолептичних досліджень м'ясо-рослинних січених напівфабрикатів підвищеної харчової цінності. Розглянуто переваги використання йодовмісних добавок.

Біографія автора

Т. О. Колісниченко, ДНУ ім. Олеся Гончара, м. Дніпропетровськ

канд. техн. наук, доцент

Посилання

Пересічний М.І. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія / М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, П.О. Карпенко. – К.: КНТЕУ, 2003. – 322 с.

Грищенко І.М. Дієтичне та дитяче харчування: навч. посіб. / І.М. Грищенко, Н.М. Кравчук. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003. – 288 с.

Сборник технологических нормативов, рецептур блюд для дошкольных учебных заведений, школ-интернатов, детских домов и детских оздоровительных заведений. – Пермь, 2008. – 433 с.

Смоляр В.І. Основні тенденції в харчуванні населення України / В.І. Смоляр // Проблеми харчування. – 2007. – № 4.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ