ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ КОНСЕРВОВАНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ, ХВОРИХ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ
Анотація
У статті наведено результати досліджень, науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на туберкульоз.
Посилання
Фещенко Ю.І. Туберкульоз у дітей та підлітків в Україні, динаміка основних показників за 10 років / Ю.І. Фещенко, О.І. Білогорцева // Укр. пульмонол. журн. – 2006. – № 1. – С. 27-30.
Гулич М.П. Здоровье человека: научные основы питания / М.П. Гулич. – К.: Здоров’я України, 2004. – 624 с.
Про норми харчування для осіб, хворих на туберкульоз та інфікованих мікобактеріями туберкульозу: Постанова КМУ: [№ 1752 від 27 грудня 2001 р.].
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ