ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ КОНСЕРВОВАНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ, ХВОРИХ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ

Автор(и)

  • І. К. Мазуренко ВП НУБіП України «НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції», м. Одеса, Україна

Анотація

У статті наведено результати досліджень, науково обґрунтовано проб­лему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на туберкульоз.

Біографія автора

І. К. Мазуренко, ВП НУБіП України «НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції», м. Одеса

канд. техн. наук 

Посилання

Фещенко Ю.І. Туберкульоз у дітей та підлітків в Україні, динаміка основних показників за 10 років / Ю.І. Фещенко, О.І. Білогорцева // Укр. пульмонол. журн. – 2006. – № 1. – С. 27-30.

Гулич М.П. Здоровье человека: научные основы питания / М.П. Гулич. – К.: Здоров’я України, 2004. – 624 с.

Про норми харчування для осіб, хворих на туберкульоз та інфікованих мікобактеріями туберкульозу: Постанова КМУ: [№ 1752 від 27 грудня 2001 р.].

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ