ДОСЛІДЖЕННЯ АМІНОКИСЛОТНОГО ТА ЖИРНО-КИСЛОТНОГО СКЛАДУ СМЕТАННО-РОСЛИННИХ СОУСІВ

Автор(и)

  • О. М. Жукевич КНТЕУ, м. Київ, Україна
  • Г. Б. Рудавська КНТЕУ, м. Київ, Україна

Анотація

Досліджено фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирно-кис­лот­ний склад сметанно-рослинних соусів, можливі зміни цих показників під час термічної обробки продукції. Обґрунтовано доцільність комбінування молочної та рослинної сировини для підвищення біологічної цінності продукту.

Біографія автора

Г. Б. Рудавська, КНТЕУ, м. Київ

д-р с.-г. наук, професор

Посилання

Рудавська Г. Споживні властивості сметанно-рослинних соусів / Г.Б. Рудавська, О.М. Жукевич // Товари і ринки. – 2011. – № 2 (12). – С. 126-134.

Левицкий А.П. Идеальная формула жирового питания / А.П. Левицкий. – О.: Одесская биотехнология, 2002. – 61 с.

Горальчук А.Б. Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини: дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / А.Б. Горальчук. Захищ. 26.06.08; затв. 21.07.08. – М., 2008. – 161 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ