РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СОКІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ ТА ПОРІЧОК ЧЕРВОНИХ

Автор(и)

  • М. В. Кирильченко ВСП ВКТДАТУ, Василівка, ПУЕТ, Полтава, Україна
  • Г. П. Хомич ВСП ВКТДАТУ, Василівка, ПУЕТ, Полтава, Україна

Анотація

У статті наведено технологію виробництва солодких фруктових соусів, виготовлених на основі банану з додаванням соку чорної смородини або порічок червоних, та результати дослідження їх якісних показників.

Посилання

Івашків Л.Я. Нові класи інгредієнтів продуктів харчування та їхні функціональні властивості / Л.Я. Івашків // Проблеми харчування. – 2010. – № 3-4. – С. 61-66.

А. с. 36823 UA, МПК 7 А 23 L 2/02. Спосіб екстракції барвних речовин при виробництві плодових і ягідних соків / О.С. Луканін, Г.П. Хомич, Н.І. Ткач, М.В. Кирильченко (Україна). – № 2000020774; заявл. 14.02.00; опубл. 16.04.01,

Бюл. № 3.

Консерви «Соуси фруктові»: ДСТУ 6087:2009. – [Чинний від 2009-07-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2009. – 13 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ