РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СОКІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ ТА ПОРІЧОК ЧЕРВОНИХ
Анотація
У статті наведено технологію виробництва солодких фруктових соусів, виготовлених на основі банану з додаванням соку чорної смородини або порічок червоних, та результати дослідження їх якісних показників.
Посилання
Івашків Л.Я. Нові класи інгредієнтів продуктів харчування та їхні функціональні властивості / Л.Я. Івашків // Проблеми харчування. – 2010. – № 3-4. – С. 61-66.
А. с. 36823 UA, МПК 7 А 23 L 2/02. Спосіб екстракції барвних речовин при виробництві плодових і ягідних соків / О.С. Луканін, Г.П. Хомич, Н.І. Ткач, М.В. Кирильченко (Україна). – № 2000020774; заявл. 14.02.00; опубл. 16.04.01,
Бюл. № 3.
Консерви «Соуси фруктові»: ДСТУ 6087:2009. – [Чинний від 2009-07-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2009. – 13 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ