ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІН АКТИВНОЇ КИСЛОТНОСТІ У ПРОЦЕСІ ДОДАВАННЯ СОКІВ У МОЛОЧНУ ОСНОВУ

Автор(и)

  • І. А. Устенко ОНАХТ, м. Одеса, Україна
  • С. А. Памбук ОНАХТ, м. Одеса, Україна
  • О. А. Кручек ОНАХТ, м. Одеса, Україна
  • О. О. Доброскок ОНАХТ, м. Одеса, Україна

Анотація

У статті наведено дослідження впливу масової частки хлороводневої кислоти, а також соків гранатового та персикового на зміну активної кислотності суміші сік - молоко та стабільність такої системи. Встановлено показник активної кислотності, за якого відбувається розшарування суміші. 

Біографії авторів

І. А. Устенко, ОНАХТ, м. Одеса

канд. техн. наук

С. А. Памбук, ОНАХТ, м. Одеса

канд. техн. наук

О. А. Кручек, ОНАХТ, м. Одеса

канд. техн. наук, доцент

Посилання

Молоко и сок [Электронный ресурс]. – Режим доступа:

<http://www.pricereview.ru/archive/20071210/651>.

Дмитренко М. Молоко и добавки / М. Дмитренко // Молочная промышленность. – 2008. – № 2. – С. 15-16.

Санчковская А. Комбинированные напитки / А. Санчковская // Пищевая промышленность. – 2007. – № 1. – C. 16-17.

Сирохман І.В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посіб. / І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. – К.: Центр навч. л-ри,

– 544 с.

Главная страница – Компания «Люстдорф» [Электронный ресурс]. – Режим доступа: <http://www.loostdorf.com>.

«Вимм-Билль-Данн» – лидер рынка молочных продуктов и детского питания в России [Электронный ресурс]. – Режим доступа: .

Берегова И. Применение пектина в производстве молочно-соковых напитков / И. Берегова // Молочная сфера. – 2009. – № 3-4 (29-30). – С. 58-59.

Капрельянц Л.В. Функціональні продукти / Л.В. Капрельянц, К.Г. Іоргачова. – О.: Друк, 2003. – 312 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ