ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІН АКТИВНОЇ КИСЛОТНОСТІ У ПРОЦЕСІ ДОДАВАННЯ СОКІВ У МОЛОЧНУ ОСНОВУ
Анотація
У статті наведено дослідження впливу масової частки хлороводневої кислоти, а також соків гранатового та персикового на зміну активної кислотності суміші сік - молоко та стабільність такої системи. Встановлено показник активної кислотності, за якого відбувається розшарування суміші.
Посилання
Молоко и сок [Электронный ресурс]. – Режим доступа:
<http://www.pricereview.ru/archive/20071210/651>.
Дмитренко М. Молоко и добавки / М. Дмитренко // Молочная промышленность. – 2008. – № 2. – С. 15-16.
Санчковская А. Комбинированные напитки / А. Санчковская // Пищевая промышленность. – 2007. – № 1. – C. 16-17.
Сирохман І.В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення: навч. посіб. / І.В. Сирохман, В.М. Завгородня. – К.: Центр навч. л-ри,
– 544 с.
Главная страница – Компания «Люстдорф» [Электронный ресурс]. – Режим доступа: <http://www.loostdorf.com>.
«Вимм-Билль-Данн» – лидер рынка молочных продуктов и детского питания в России [Электронный ресурс]. – Режим доступа: .
Берегова И. Применение пектина в производстве молочно-соковых напитков / И. Берегова // Молочная сфера. – 2009. – № 3-4 (29-30). – С. 58-59.
Капрельянц Л.В. Функціональні продукти / Л.В. Капрельянц, К.Г. Іоргачова. – О.: Друк, 2003. – 312 с.