ДОСЛІДЖЕННЯ ДИСПЕРСНОСТІ ПОВІТРЯНОЇ ФАЗИ НОВИХ ВИДІВ М'ЯКОГО МОРОЗИВА
Анотація
У статті доведено необхідність встановлення дисперсності повітряної фази напівфабрикатів для м'якого морозива на основі сироватки з додаванням фруктово-овочевих пюре. Визначено раціональні режими проведення процесу фризерування для нового морозива.Посилання
Крусь Г.Н. Технология молока и молочных продуктов: учеб. / Г.Н. Крусь, А.Г. Храмцов, З.В. Волокитина. – М.: КолосС, 2004. – 456 с.
Оленев Ю.А. О кристаллизации лактозы в смесях мороженого при фризеровании / Ю.А . Оленев, Л.Н. Соловьева, К.К. Полянский // Холодильная техника. – 1981. – № 12. – С. 32.
Фильчакова Н.Н. Формирование и стабилизация воздушно-дисперсной фазы мороженого / Н.Н. Фильчакова // Холодильная техника. – 1991. – № 10. – С. 17.
Урьев Н.Б. Физико-химические основы технологии дисперсных систем и материалов / Н.Б. Урьев. – М.: Химия, 1988. – 292 с.
Справочник по производству мороженого / Ю.А. Оленев [и др.] – М.: ДеЛипринт, 2004. – 798 с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-02-10
Номер
Розділ
РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРЕСИВНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ І ВИСОКОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ