УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ЗА ВИКОРИСТАННЯ КАЗЕЇНУ
Анотація
У статті наведено результати досліджень з удосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. Обґрунтовано спосіб виробництва хліба з казеїном і розроблено його технологічну схему.
Посилання
Кретович В.Л. Проблема пищевой полноценности хлеба / В.Л. Кретович, Р.Р. Токарева. – М.: Наука, 1978. – С. 147-149.
Дробот В.И. Использование нетрадиционного сырья в хлебопечении / В.И. Дробот. − К.: Урожай, 1988. − 152 с.
Гігієнічна характеристика харчових продуктів рослинного походження [Електронний ресурс]. – Режим доступу: <http://www.hygiene-science.com>.
Бондар Н.П. Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібопекарській промисловості: дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.П. Бондар. – К., 2006. – 265 с.
Годунова Л.Ю. Повышение пищевой ценности хлебобулочных изделий применением побочных продуктов мукомольного производства / Л.Ю. Годунова. – К., 1984. – С. 14-28.
Мицык В.Е. Сухая кровь как уникальный невостребованный резерв белка /В.Е. Мицык // Пути решения проблемы пищевого белка в Украине: науч.-
практ. конф.: [тез. докл.]. – К.: КТЭИ, 1994. – С. 79-80.
Казеїн та казеїнати. Технічні умови: ДСТУ 4639:2006. – [Чинні від 2007-07-01]. – К., 2007. – 17 с.
Дробот В.І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва / В.І. Дробот. – К.: Руслана, 1998. – 102 с.