ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН У НЕТРАДИЦІЙНИХ ПРИРОДНИХ ДОБАВКАХ З АНТИРАДИКАЛЬНОЮ ДІЄЮ ДЛЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Т. М. Лозова

Анотація


У статті наведено результати дослідження вмісту біологічно активних сполук з антирадикальною дією в природних рослинних добавках, які використовуються у виробництві борошняних кондитерських виробів.


Повний текст:

PDF

Посилання


Могилянська Н.О. Вплив вітамінів А, Е, β-каротину та їх комплексів на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів / Н.О. Могилянська // Харчова наука і технологія. – 2011. – № 2. – С. 30-34.

Возможности увеличения сроков годности майонезов при помощи антиоксидантов / Ю.А. Султанович [и др.] // Масложировая промышленность. – 2012. – № 2. – С. 4-7.

Wheat bran exracts: a potent source of natural antioxidants for the stabilization of canola oil / S.A.S. Chatha, A.I. Hussain, J. Bajwa [etc.] // Grasas y aceites. – 2011. – 62, № 2. – P. 190-197.

Егорова Е.Ю. Исследование устойчивости растительных масел к окислению при введении кедровой живицы / Е.Ю. Егорова, Н.Н. Рощина, В.М. Позняковский // Масложировая промышленность. – 2011. – № 3. – С. 14-17.

Galanakis C.M. Recovery and preservation of phenols from olive waste in ethanolic extracts / C.M. Galanakis, E. Tornberqb, V. Gekasc // Chem. Technol. and Biotechnol, 2010. – 85, № 8. – Р. 1148-1155.

Макарова Н.В. Содержание флавоноидов и антиоксидантная активность яблок / Н.В. Макарова, А.В. Юзина // Изв. вузов. пищ. технол. – 2011. – № 2-3. – С. 27-29.

Трохимова Т.А. Сравнительная оценка и характеристика антиоксидантных свойств овощей и использование их в перерабатывающей промышленности / Т.А. Трофимова // Интеграционные процессы в науке, образровании и аграрном производстве – залог успешного развития АПК: Междунар. науч.-практ. конф., 2011 г., 25-27 янв., г. Волгоград: [материалы]. – Волгоград: Волгоград. гос. с.-х.

акад, 2011. – Т. 2. – С. 317-320.

Антиокислительные компоненты рисовой лузги / Yiqiu Wang, Li Wang, Li Xiaoxuan, Chen Zhengxing // Zhongguo youzhi = China Oils and Fats. – 2011. – Vоl. 36, № 2. – Р. 56-59.

Ignat Ioana. A critical review of methods for characterization of polyphenolic / Іgnat Ioana, Volf Irina, Popa Valentin // Food Chem. – 2011. – Vоl. 126, № 4. – Р. 1821-1835.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.