ВПЛИВ ДЕЯКИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА РІЗНОТОВЩИННІСТЬ ПОЛІМЕРНОЇ ПЛІВКИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич, Н. В. Кринська

Анотація


У статті наведено результати досліджень впливу властивостей сирови­ни на параметри, режими оброблення і формування плівок та оболонок для хар­чових продуктів і виробів. Наведено залежності для визначення їх різнотовщинності за різних технологічних факторів виробництва.


Повний текст:

PDF

Посилання


Закрученко Н. Гибкие пленки на рынке пищевой упаковки / Н. Закрученко // Мясное дело. – 2012. – № 5. – С. 14-15.

Винникова Л.Г. Технология мяса и мясных продуктов / Л.Г. Винникова. – К.: ИНКОС, 2006. – 640 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.