ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ СУШЕНОГО М’ЯСА ТА ПОРОШКІВ З М’ЯСА ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ В РІЗНОМУ ПАКУВАННІ

М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко

Анотація


Досліджено функціональні числа, органолептичні властивості, сорбційні характеристики та мікробіологічні показники небезпечності сушеного м’яса та порошків з нього під час зберігання.


Повний текст:

PDF

Посилання


М’ясний фарш «Особливий». Харчові концентрати. Технічні умови: ТУ 18-28-38-2007. – [Чинні від 2007-01-21]. – Луганськ, 2007. – 17 с.

The influence of physic acid and ascorbic in formulas on soy isolate / L. Davidson [et al.] // Pediatrics Res. – 1994. – 39. – 3 – Р. 437-445.

Погожих Н.И. Научные основы теории и техники сушки пищевого сырья в массообменных модулях: дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Н.И. Погожих. – Х., 2002. – 365 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.