ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ КОМП'ЮТЕРНОГО ПРОЕКТУВАННЯ БАГАТОКОМПОНЕНТНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ НЕОБХІДНИМ КОМПЛЕКСОМ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ

Автор(и)

  • М. Р. Мардар ОНАХТ, м. Одеса, Ukraine

Анотація

У статті наведено результати розробки рецептурного складу екструдованих продуктів із поліпшеними споживними властивостями на основі принципів харчової комбінаторики.

Біографія автора

М. Р. Мардар, ОНАХТ, м. Одеса

канд. техн. наук, доцент

Посилання

Орещенко А.В. Пищевая комбинаторика и генетическое здоровье человека / А.В. Орещенко. – М.: Пищепромиздат, 1999. – 266 с.

Орещенко А.В. Пищевая комбинаторика – теория разработки новых видов безалкогольных напитков / А.В. Орещенко, А.Д. Дурнев // Пищевая промышленность. – 1999. – № 12. – С. 15-17.

Остриков А.Н. Экструзия в пищевой технологи / А.Н. Остриков, О.В. Абрамов, А.С. Рудометкин. – СПб.: ГИОРД, 2004. – 288 с.

Мардар М.Р. Маркетингові дослідження споживних мотивацій та переваг при виборі нових видів сухих сніданків / М.Р. Мардар, Л.О. Валевська, Е.І. Погонцева // Зб. наук. пр. Одеської нац. академії харчових технологій. – Вип. 36, т. 1. – О.: ОНАХТ, 2009. – С. 242-247.

Мардар М.Р. Харчовий статус населення України / М.Р. Мардар // Зб. наук. пр. Одеської нац. академії харчових технологій. – О.: ОНАХТ, 2012. – Вип. 4, т. 2. – С. 167-171.

Большаков А.С. Технология мяса и мясопродуктов / А.С. Большаков, Л.М. Лей, Н.П. Янушкин. – М.: Пищевая пром-сть, 1976. – 401 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

СУЧАСНІ НАПРЯМКИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ