ДОСЛІДЖЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ І ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ РІЗНИХ ВИДІВ ЧАЮ

Н. О. Офіленко

Анотація


У статті наведено результати досліджень якості чаю, що реалізується в роздрібній торговельній мережі, за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками (уміст таніну та синтетичних барвних речовин). 


Повний текст:

PDF

Посилання


Азгальдов Г.Г. Теория и практика оценки качества товаров (основы квалиметрии). – М.: Экономика, 1982. – 256 с.

Чай чорний байховий фасований. Технічні вимоги: ДСТУ 7174:2010. – К., 2011.

Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини: Закон України: [від 23.12.97 р. № 771/97-ВР].

Продовольчі товари (лабораторний практикум): навч. посіб. / Н.В. Притульська [та ін.]. – К.: КНТЕУ, 2007. – 505 с.

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: .

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: .

[Електронний ресурс]. – Режим доступу:.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.