МОДЕЛЮВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Л. М. Тележенко, Н. А. Кушнір, М. Н. Тодорова

Анотація


У статті наведено фізіологічно повноцінне харчування людей, яке є різноманітним і збалансованим за всіма компонентами, для забезпечення фізичного здоров'я й активної трудової діяльності. Наведено короткий огляд принципів раціонального харчування.

Повний текст:

PDF

Посилання


Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров’я молоді / О.В. Кузьмінська, М.С. Червона // Формування здорового способу життя молоді. У 14 кн. Кн. 4. – К.: Державний інститут проблем сім’ї та молоді, Український ін-т соціальних досліджень, 2004. – 128 с.

Здоров’я і здоровий спосіб життя: навч.-виховний курс / Упоряд. О. Затворна, М.А. Кичан. – Березне, 2004. – 75 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.