ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ КОНСЕРВОВАНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ, ХВОРИХ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ

І. К. Мазуренко

Анотація


У статті наведено результати досліджень, науково обґрунтовано проб­лему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на туберкульоз.


Повний текст:

PDF

Посилання


Фещенко Ю.І. Туберкульоз у дітей та підлітків в Україні, динаміка основних показників за 10 років / Ю.І. Фещенко, О.І. Білогорцева // Укр. пульмонол. журн. – 2006. – № 1. – С. 27-30.

Гулич М.П. Здоровье человека: научные основы питания / М.П. Гулич. – К.: Здоров’я України, 2004. – 624 с.

Про норми харчування для осіб, хворих на туберкульоз та інфікованих мікобактеріями туберкульозу: Постанова КМУ: [№ 1752 від 27 грудня 2001 р.].


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.