ВПЛИВ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ НА ЗБЕРЕЖУВАНІСТЬ НОВИХ ПІСОЧНИХ ТІСТЕЧОК

Автор(и)

  • Н. С. Палько ЛКА, м. Львів, Ukraine

Анотація

У статті розглянуто вплив пакувальних матеріалів на збережуваність нових пісочних тістечок. За результатами проведених експериментальних до­сліджень встановлено ефективність використання пакетів із металізованого поліпропілену та поліаміду й поліетилену із застосуванням модифікованого газового середовища для гальмування змін жирів.

Біографія автора

Н. С. Палько, ЛКА, м. Львів

канд. техн. наук 

Посилання

Медведев В.А. Современные упаковочные средства для кондитерских изделий / В.А. Медведев, Р.Д. Кошкина // Кондитерское производство. – 2010. – № 3. – С. 23-24.

Шредер В.Л. Упаковывание пищевых продуктов в гибкие материалы / В.Л. Шредер, А.Н. Гава, В.Н. Кривошей // Упаковка. – 2012. – № 1. – С. 46-51.

Лозова Т.М. Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських виробів: монографія / Т.М. Лозова, І.В. Сирохман. – Л.: Вид-во ЛКА, 2009. – 456 с.

Treofan-Producte // Werkst. Fertig. – 2005. – № 6. – Р. 11.

Rodriguez M. Combined effect of plasticizers and surfactants on the physical properties of starch based edible films / М. Rodriguez, Oses Javier, Ziani Khalid //

Food Res. Int. – 2006. – Vоl. 39, № 8. – Р. 840-846.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-02-10

Номер

Розділ

ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ