ОБҐРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ПАРАМЕТРІВ РІЗАННЯ ЗАМОРОЖЕНОГО М'ЯСА ТРЬОХКОМПОНЕНТНИМ ГІДРОАБРАЗИВНИМ СТРУМЕНЕМ

А. В. Погребняк, Е. В. Пономаренко

Анотація


Роботу присвячено вибору та модифікації робочої рідини для гідроабразивного різання м'яса глибокого заморожування з метою підвищення її різальних і енергетичних можливостей без застосування додаткових холодильних пристроїв і систем термостатування.


Повний текст:

PDF

Посилання


Погребняк А.В. Інтенсифікація процесу гідроабразивного різання замороженого м’яса / А.В. Погребняк, Е.В. Пономаренко. – О., 2012. – Вип. 41. – Т. 2. – С. 163-166.

Раствор – поваренная соль / Режим доступа: .

Погребняк А.В. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки: дис. … канд. техн. наук: 05.18.12 / А.В. Погребняк. – Донецк: ДонНУЭТ, 2011. – 171 с.

Заплетніков І.М. Структурні характеристики струменя води, який є різальним органом гідром’ясорізки / І.М. Заплетніков, А.В. Погребняк // Обладнання та

технології харчових виробництв. – 2010. – Вип. 23. – С. 54-62.

Развитие научно-технических решений в медицине: учеб. пособие / В.Н. Канюков, Н.Г. Терегулов, В.Ф. Винярский, В.В. Осипов. – Оренбург: ОГУ, 2000. – 255 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.