Vol 3, No 3(23) (2015)

Technologies of food and light industry

Full Issue

View or download the full issue Abstracts and References

Table of Contents

Technologies of food and light industry

Scientific and methodological basis for the creation of national regulatory framework for oil and fat industry PDF (Українська)
Павло Федорович Петік, Зоя Павлівна Федякіна, Любов Іванівна Григорова, Валентина Кузьмівна Тимченко, Ірина Володимирівна Левчук 9-14
Research of quality indicators of a bar made from biologically activated grain of wheat PDF (Українська)
Світлана Андріївна Бажай-Жежерун, Марія Миколаївна Антонюк 15-17
The influence of agrometeorological conditions of the vegetation period on the technological properties of grapes PDF (Русский)
Оксана Борисовна Ткаченко, Ольга Валентиновна Тринкаль, Александр Игоревич Пашковский 18-21
The use of plant material for enrichment of fresh juices by biologically active substances PDF (Українська)
Оксана Володимирівна Арпуль, Олена Михайлівна Усатюк, Наталія Вікторівна Жукова 22-25
Improvement of production and quality research of bakery products enriched with iodine PDF (Українська)
Микола Павлович Головко, Валентин Вадимович Полупан, Мюшфік Панах огли Бакіров, Ілона Ігорівна Колодій 26-29
Development of schemes of pump and gasoline-pump absorption water-ammonia refrigeration machines to work in a system of water production from the air PDF (Русский)
Евгений Александрович Осадчук, Александр Сергеевич Титлов, Виктор Михайлович Кузаконь, Галина Всеволодовна Шлапак 30-37
Process design of unfermented puff semi-finished products based on milk whey PDF (Українська)
Радіон Петрович Никифоров, Олександр Володимирович Сабіров 37-41
Modeling of dynamics of heat conductivity in the process of double-sided frying of meat on the basis of nonlinear optimization PDF (Українська)
Султан Курбанович Рамазанов, В'ячеслав Олександрович Скрипник, Наталія Юріївна Молчанова 41-47
Investigation of food meat value obtained from bull-calves of Polissya meat breed with different types of higher nervous activity PDF (Українська)
Марія Зіновіївна Паска 47-50
Investigation of the emulsions based on functional food compositions containing protein PDF (Українська)
Василь Миколайович Пасічний, Ігор Мирославович Страшинський, Оксана Петрівна Фурсік 51-55
Enrichment of bakery products with biogenic minerals PDF (Українська)
Валентин Вікторович Олішевський 55-59
Comparative testing of women's tights, which are realized in the Ukrainian market PDF (Русский)
Марина Григорьевна Мартосенко, Анна Сергеевна Браилко 59-63