Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Technology audit and production reserves
Про нас
Про журнал
Засновники
Політика відкритого доступу
Заява про конфіденційність
Редакційний штат
Умови публікації
Загальні положення
Періодичність публікації
Умови оплати публікації
Пакет документів до статті
Вимоги до оформлення
Правила подання рукопису статті
Процес рецензування
Процес редагування
Рубрики журналу
Індексація
Міжнародна індексація
Державна акредитація
Міжнародна акредитація та членство
Політика видавництва
Основні положення політики видавництва
Етика публікацій та недобросовісна практика
Ідентифікація авторства
Положення про авторські права
Політика відбору редакторів
Політика щодо плагіату і самоплагіату
Конфлікт інтересів
Політика відкликання та виправлення опублікованих статей
Розгляд скарг
Запобігання маніпуляцій та фальсифікацій
Політика обміну даними
Архівування
Політика видання щодо реклами
Бізнес-модель
Використання штучного інтелекту
Правила та умови
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 3 № 3(23) (2015): Технології харчової та легкої промисловості
Том 3 № 3(23) (2015): Технології харчової та легкої промисловості
Опубліковано:
2015-06-15
Весь випуск
Abstracts and References (English)
Технології харчової та легкої промисловості
Науково-методологічні основи створення національної нормативної бази олійно-жирової галузі
Павло Федорович Петік, Зоя Павлівна Федякіна, Любов Іванівна Григорова, Валентина Кузьмівна Тимченко, Ірина Володимирівна Левчук
9-14
PDF
Дослідження показників якості батончика на основі біологічно активованого зерна
Світлана Андріївна Бажай-Жежерун, Марія Миколаївна Антонюк
15-17
PDF
Вплив агрометеорологічних умов вегетаційного періоду на технологічні властивості винограду
Оксана Борисовна Ткаченко, Ольга Валентиновна Тринкаль, Александр Игоревич Пашковский
18-21
PDF (Русский)
Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами
Оксана Володимирівна Арпуль, Олена Михайлівна Усатюк, Наталія Вікторівна Жукова
22-25
PDF
Удосконалення виробництва та дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених на йод
Микола Павлович Головко, Валентин Вадимович Полупан, Мюшфік Панах огли Бакіров, Ілона Ігорівна Колодій
26-29
PDF
Розробка схем насосних і безнасосних абсорбційних водоаміачних холодильних машин для роботи в системі отримання води з атмосферного повітря
Евгений Александрович Осадчук, Александр Сергеевич Титлов, Виктор Михайлович Кузаконь, Галина Всеволодовна Шлапак
30-37
PDF (Русский)
Розробка технології прісного листкового напівфабрикату на основі молочної сироватки
Радіон Петрович Никифоров, Олександр Володимирович Сабіров
37-41
PDF
Моделювання динаміки теплопровідності в процесі двостороннього жарення м’яса на основі нелінійної оптимізації
Султан Курбанович Рамазанов, В'ячеслав Олександрович Скрипник, Наталія Юріївна Молчанова
41-47
PDF
Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м’ясної породи різних типів вищої нервової діяльності
Марія Зіновіївна Паска
47-50
PDF
Дослідження емульсій на основі білоквмісних функціональних харчових композицій
Василь Миколайович Пасічний, Ігор Мирославович Страшинський, Оксана Петрівна Фурсік
51-55
PDF
Збагачення хлібобулочних виробів біогенними мінеральними речовинами
Валентин Вікторович Олішевський
55-59
PDF
Порівняльне тестування колгот жіночих, що реалізуються на українському ринку
Марина Григорьевна Мартосенко, Анна Сергеевна Браилко
59-63
PDF (Русский)
Information site
Шукаєте фінансування?
Знайдете тут!
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Колективні монографії
з індексацією Scopus
від ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Subscribe
Поточний номер