Aller directement au contenu principal
Aller directement au menu principal
Aller au pied de page
Open Menu
Numéro courant
Archives
À propos
À propos de cette revue
Soumissions
Comité éditorial
Déclaration de confidentialité
Coordonnées
Rechercher
Rechercher
S'inscrire
Se connecter
Rechercher
Rechercher
Accueil
/
Archives
/
No. 25 (2015): Економіка харчової промисловості
No. 25 (2015): Економіка харчової промисловості
Publié-e:
2015-03-02
Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки
НАУКОВА ТА РЕФОРМАТОРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ШКОЛИ ФІЗІОКРАТІВ ЯК ПРИКЛАД ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ДЕЯКИХ СУЧАСНИХ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ПРОБЛЕМ УКРАЇНИ
П. П. Несененко
PDF (Українська)
Сучасні проблеми економіки підприємств
АНАЛІЗ ШЛЯХІВ І РЕЗЕРВІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
І. С. Кайтанський, В. А. Самофатова, В. В. Олійник
PDF (Українська)
ШЛЯХИ ТА НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
М. В. Шаркo, К. Г. Васильченко
PDF (Українська)
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ ПЕРСОНАЛУ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ
О. О. Євтушевська
PDF (Українська)
ДОСЛІДЖЕННЯ ШЛЯХІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА
В. С. Мартиновський, Т. В. Філімончук
PDF (Українська)
ОРГАНІЗАЦІЙНІ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ЯК ОСНОВА ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ
І. О. Седікова, С. В. Селіхов
PDF (Українська)
Інноваційно-інвестиційні проблеми
ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ
Л. Б. Скляр, В. С. Іванченков
PDF (Українська)
ВПЛИВ ДЕРЖАВИ НА ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНО-ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
О. В. Тарасова
PDF (Українська)
ДО ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ ПРІОРИТЕТНОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА
О. Г. Янковий, Н. В. Мельник, В. О. Янковий
PDF (Українська)
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇЇ ФОРМУВАННЯ НА РІВНІ РЕГІОНІВ
Є. О. Григорьєв
PDF (Українська)
ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ДО ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
М. Р. Мардар
PDF (Українська)
УМОВИ ЕКСПОРТУ ЗЕРНОВИХ ВАНТАЖІВ УКРАЇНИ В НОВИХ РЕАЛІЯХ
І. О. Седікова
PDF (Українська)
Développé par
Open Journal Systems
Langue
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Renseignements
Pour les lecteurs-trices
Pour les auteurs-es
Pour les bibliothécaires