Salta al contenuto principale
Salta al menu principale di navigazione
Salta al piè di pagina del sito
Open Menu
Ultimo fascicolo
Archivi
Info
Sulla rivista
Proposte
Comitato Scientifico ed Editoriale
Dichiarazione sulla privacy
Contatti
Cerca
Cerca
Registrazione
Login
Cerca
Cerca
Home
/
Archivi
/
N. 25 (2015): Економіка харчової промисловості
N. 25 (2015): Економіка харчової промисловості
Pubblicato:
2015-03-02
Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки
НАУКОВА ТА РЕФОРМАТОРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ШКОЛИ ФІЗІОКРАТІВ ЯК ПРИКЛАД ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ДЕЯКИХ СУЧАСНИХ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИХ ПРОБЛЕМ УКРАЇНИ
П. П. Несененко
PDF (Українська)
Сучасні проблеми економіки підприємств
АНАЛІЗ ШЛЯХІВ І РЕЗЕРВІВ ПІДВИЩЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
І. С. Кайтанський, В. А. Самофатова, В. В. Олійник
PDF (Українська)
ШЛЯХИ ТА НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
М. В. Шаркo, К. Г. Васильченко
PDF (Українська)
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ ПЕРСОНАЛУ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ
О. О. Євтушевська
PDF (Українська)
ДОСЛІДЖЕННЯ ШЛЯХІВ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА
В. С. Мартиновський, Т. В. Філімончук
PDF (Українська)
ОРГАНІЗАЦІЙНІ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ЯК ОСНОВА ЕФЕКТИВНОГО УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ
І. О. Седікова, С. В. Селіхов
PDF (Українська)
Інноваційно-інвестиційні проблеми
ПРОБЛЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНСЕРВНОЇ ГАЛУЗІ
Л. Б. Скляр, В. С. Іванченков
PDF (Українська)
ВПЛИВ ДЕРЖАВИ НА ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНО-ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
О. В. Тарасова
PDF (Українська)
ДО ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ ПРІОРИТЕТНОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА
О. Г. Янковий, Н. В. Мельник, В. О. Янковий
PDF (Українська)
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇЇ ФОРМУВАННЯ НА РІВНІ РЕГІОНІВ
Є. О. Григорьєв
PDF (Українська)
ФОРМУВАННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ ДО ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА ОСНОВІ МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
М. Р. Мардар
PDF (Українська)
УМОВИ ЕКСПОРТУ ЗЕРНОВИХ ВАНТАЖІВ УКРАЇНИ В НОВИХ РЕАЛІЯХ
І. О. Седікова
PDF (Українська)
Sviluppato a cura di
Open Journal Systems
Lingua
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informazioni
per i lettori
Per gli autori
Per i bibliotecari