PUFF PRODUCTS TECHNOLOGY CRITICAL POINTS ASSESSMENT

Authors

  • Г. В. Крусир Одесская национальная академия пищевых технологий, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15673/0453-8307.3/2013.57418

Keywords:

Bakeries, Ecology

Abstract

The issues of bakeries analysis as a source of negative impact on the environment are con-sidered. An assessment of bakeries environmental risk based on critical control points was performed.

References

ДСТУ 4161-2003.Системи управління безпечні-стю харчових продуктів. Вимоги. - К.: Держспо-живстандарт України, 2003.- 15 с.

Боженко Л.І., Гутта О.Й. Управління якістю, основи стандартизації та сертифікації продукції: Навчальний посібник. – Львів.: Афіша, 2001.- 176 с.

HACCP – научный системный подход к управ-лению безопасностью продукции // Пищевая промышленность. - 2003. - №4. - с. 13-19.

Published

2015-12-29

Issue

Section

Refrigerating and accompanying technologies