Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
ScienceRise
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Archiwum
Contacts
Szukaj
Szukaj
Zaloguj
Archiwum
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Nr 5 (2019)
Nr 5 (2019)
Opublikowane:
2019-06-01
Pełny numer
ABSTRACT AND REFERENCES (English)
Economics
Інтеграція освіти, науки й виробництва як запорука підготовки конкурентоспроможного фахівця
Iaroslav Radchenko, Olena Reshetnyak, Ganna Guzenko, Yuliya Zaika, Nadezhda Krivosheeva, Olena Vnukovska-Mistal, Hanna Pohorielova
6-9
PDF (Українська)
Розвиток спортивно-рекреаційного туризму в Україні
Natalііa Aleksandrovіch, Nataliia Skinder, Olena Ohurtsova, Iryna Torianik, Tetiana Teterina
10-14
PDF (Українська)
Вплив рівня освіти населення на індекс людського розвитку
Tatyana Bolotova, Olha Kriukova, Sergii Vasylyk, Tanya Ketova, Evgeniia Levytska, Vuksan Vuko Mitrovic, Vanika Grover
14-18
PDF (Українська)
Фінансове забезпечення інноваційної діяльності підприємств України
Inna Rudenko, Nataliia Postolna, Olena Holovanova, Tetiana Prykhodko, Viktoriia Zolotovercha
18-22
PDF (Українська)
History
Політична боротьба в партійній організації КП(б)У Харківської убернії (1920−1922 рр.)
Lyudmila Radchenko, Sergiy Redka, Natalia Rezenkina, Denis Darmostuk, Anna Islamova
23-28
PDF (Українська)
Початковий етап викладацької кар’єри М. П. Драгоманова: особливості науково-педагогічного та громадського дискурсу
Valeriy Semenenko, Svitlana Rudenko, Alla Nikolaienko-Lomakina, Nataliia Rezenkina, Oksana Balashova
29-33
PDF (Українська)
Social communication
Компетентностный подход к формированию современного журналиста в условиях модернизации образования
Yury Radchenko, Viktoria Marenych
34-39
PDF (Русский)
Technical Sciences
Екологічно-безпечні технології в приготуванні страв для дієтичного харчування дітей
Jakub Koralevsky, Stevo Karapandzha, Svitlana Shapoval, Anna Radchenko, Iztok Legat
40-45
PDF (Українська)
Технологія виробів м’ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату
Kristina Nechepurenko, Galina Horbeko, Olena Zolotukhina, Невен Бремеч Желко, Anil Grover, Yanina Tsarenko, Anastasia Kornitskaya
46-50
PDF (Українська)
Розробка каротиноїдних бісквітів «SanCakes» з використанням натуральних рослинних нанодобавок для здорового харчування
Viktoriya Pogarskaya, Raisa Pavlyuk, Ludmila Radchenko, Leonida Bilenko, Tetiana Stukonozhenko, Nadiya Maximova, Svitlana Loseva
51-56
PDF (Українська)
Відкриття прихованих резервів плодоовочевої сировини під час виготовлення оздоровчих харчових продуктів для кулінарів світу
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarskaya, Ludmila Radchenko, Vadim Pavlyuk, Leonida Bilenko, Tetiana Stukonozhenko, Svitlana Loseva
57-64
PDF (Українська)
Разработка экологически чистых ресурсосберегающих технологий производства радиоэлектронной аппаратуры
Mikhail Dobriyan, Alla Pravda, Oleg Yurchenko, Yury Gliznutsa, Tatyana Karpova, Roza Zorya
64-71
PDF (Русский)
РУ