Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
ScienceRise
Про нас
Про журнал
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Архіви
Контаки
Пошук
Пошук
Увійти
Архіви
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 5 (2019)
№ 5 (2019)
Опубліковано:
2019-06-01
Весь випуск
ABSTRACT AND REFERENCES (English)
Економічні науки
Інтеграція освіти, науки й виробництва як запорука підготовки конкурентоспроможного фахівця
Iaroslav Radchenko, Olena Reshetnyak, Ganna Guzenko, Yuliya Zaika, Nadezhda Krivosheeva, Olena Vnukovska-Mistal, Hanna Pohorielova
6-9
PDF
Розвиток спортивно-рекреаційного туризму в Україні
Natalііa Aleksandrovіch, Nataliia Skinder, Olena Ohurtsova, Iryna Torianik, Tetiana Teterina
10-14
PDF
Вплив рівня освіти населення на індекс людського розвитку
Tatyana Bolotova, Olha Kriukova, Sergii Vasylyk, Tanya Ketova, Evgeniia Levytska, Vuksan Vuko Mitrovic, Vanika Grover
14-18
PDF
Фінансове забезпечення інноваційної діяльності підприємств України
Inna Rudenko, Nataliia Postolna, Olena Holovanova, Tetiana Prykhodko, Viktoriia Zolotovercha
18-22
PDF
Історичні науки
Політична боротьба в партійній організації КП(б)У Харківської убернії (1920−1922 рр.)
Lyudmila Radchenko, Sergiy Redka, Natalia Rezenkina, Denis Darmostuk, Anna Islamova
23-28
PDF
Початковий етап викладацької кар’єри М. П. Драгоманова: особливості науково-педагогічного та громадського дискурсу
Valeriy Semenenko, Svitlana Rudenko, Alla Nikolaienko-Lomakina, Nataliia Rezenkina, Oksana Balashova
29-33
PDF
Соціальні комунікації
Компетентнісний підхід до формування сучасного журналіста в умовах модернізації освіти
Yury Radchenko, Viktoria Marenych
34-39
PDF (Русский)
Технічні науки
Екологічно-безпечні технології в приготуванні страв для дієтичного харчування дітей
Jakub Koralevsky, Stevo Karapandzha, Svitlana Shapoval, Anna Radchenko, Iztok Legat
40-45
PDF
Технологія виробів м’ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату
Kristina Nechepurenko, Galina Horbeko, Olena Zolotukhina, Невен Бремеч Желко, Anil Grover, Yanina Tsarenko, Anastasia Kornitskaya
46-50
PDF
Розробка каротиноїдних бісквітів «SanCakes» з використанням натуральних рослинних нанодобавок для здорового харчування
Viktoriya Pogarskaya, Raisa Pavlyuk, Ludmila Radchenko, Leonida Bilenko, Tetiana Stukonozhenko, Nadiya Maximova, Svitlana Loseva
51-56
PDF
Відкриття прихованих резервів плодоовочевої сировини під час виготовлення оздоровчих харчових продуктів для кулінарів світу
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarskaya, Ludmila Radchenko, Vadim Pavlyuk, Leonida Bilenko, Tetiana Stukonozhenko, Svitlana Loseva
57-64
PDF
Розробка екологічно чистих ресурсозберігаючих технологій виробництва радіоелектронної апаратури
Mikhail Dobriyan, Alla Pravda, Oleg Yurchenko, Yury Gliznutsa, Tatyana Karpova, Roza Zorya
64-71
PDF (Русский)
РУ