Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
ScienceRise
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Archiwum
Contacts
Szukaj
Szukaj
Zaloguj
Archiwum
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Nr 5 (2018)
Nr 5 (2018)
Opublikowane:
2018-05-23
Pełny numer
ABSTRACT AND REFERENCES (English)
Economics
Analysis of education financing models on a macrolevel
Olena Reshetnyak, Iaroslav Radchenko, Yuliya Zaika, Ievgeniia Levytska, Tetiana Kunicheva
6-8
PDF (English)
Дослідження шляхів стабілізації фінансового стану підприємства і зростання економічної ефективності його функціонування
Andrej Goncharov, Olena Holovanova, Nataliia Postolna, Tetiana Prykhodko, Viktoriia Chibisova
9-11
PDF (Українська)
Регіональні аспекти сталого розвитку в Україні
Olha Kriukova, Sergii Vasylyk, Ganna Guzenko, Vitaliy Klochko, Nadezhda Krivosheeva
12-15
PDF (Українська)
Імідж-менеджмент як активний інструмент соціально-економічного розвитку регіону (на прикладі розвитку сільського зеленого туризму у Харківській області)
Denis Darmostuk
15-19
PDF (Українська)
History
Особенности студенческих волнений 70-х гг. ХІХ ст. в университетах приднепровской Украины
Valeriy Semenenko, Svitlana Rudenko, Alla Nikolaienko-Lomakina, Nataliya Rezenkina, Oksana Balashova
20-23
PDF (Русский)
Pedagogy
Пути усовершенствования государственной образовательной политики по подготовке специалистов нового типа с эффективным применением полученных знаний в ВУЗе на практике
Liudmyla Radchenko, Viktoriia Marenych, Leonida Bilenko, Anna Radchenko, Hanna Pohorielova
24-26
PDF (Русский)
Самостійна робота студентів як одна з ключевих ланок сучасної системи освіти
Irina Panikarova, Bogdana Starostenko, Alexander Ashtaev, Tatyana Mazurik, Irina Nechvolod
27-30
PDF (Українська)
Technical Sciences
Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки
Myushfik Bakirov, Polupan Valentin, Olena Zolotykhina, Tetiana Afanasieva, Hanna Horbenko
31-35
PDF (Українська)
Аналіз головних трендів покращення якісних характеристик виробів з м’яса
Svetlana Shapoval, Yakubian Sarkis, Kristina Nechepurenko
36-40
PDF (Українська)
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarskaya, Ludmila Radchenko, Katerina Dudnyk, Тatyana Kotuyk, Anna Radchenko, Leonida Bilenko
41-47
PDF (Українська)
Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресингів з використанням кріодобавок із пряних овочів
Viktoriya Pogarska, Raisa Pavlyuk, Ludmila Radchenko, Ekaterina Dudnyk, Anna Radchenko, Leonida Bilenko, Tatyana Kotuyk
48-52
PDF (Українська)
Philosophical sciences
Роль и значение спорта и физической культуры в жизни современной студенческой молодежи
Maya Trynyak, Nataliia Skinder, Olena Ohurtsova, Iryna Torianik, Tetiana Karpova
53-57
PDF (Русский)
РУ