Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
ScienceRise
Про нас
Про журнал
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Архіви
Контаки
Пошук
Пошук
Увійти
Архіви
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 5 (2018)
№ 5 (2018)
Опубліковано:
2018-05-23
Весь випуск
ABSTRACT AND REFERENCES (English)
Економічні науки
Аналіз моделей фінансування освіти на макрорівні
Olena Reshetnyak, Iaroslav Radchenko, Yuliya Zaika, Ievgeniia Levytska, Tetiana Kunicheva
6-8
PDF (English)
Дослідження шляхів стабілізації фінансового стану підприємства і зростання економічної ефективності його функціонування
Andrej Goncharov, Olena Holovanova, Nataliia Postolna, Tetiana Prykhodko, Viktoriia Chibisova
9-11
PDF
Регіональні аспекти сталого розвитку в Україні
Olha Kriukova, Sergii Vasylyk, Ganna Guzenko, Vitaliy Klochko, Nadezhda Krivosheeva
12-15
PDF
Імідж-менеджмент як активний інструмент соціально-економічного розвитку регіону (на прикладі розвитку сільського зеленого туризму у Харківській області)
Denis Darmostuk
15-19
PDF
Історичні науки
Особенности студенческих волнений 70-х гг. ХІХ ст. в университетах приднепровской Украины
Valeriy Semenenko, Svitlana Rudenko, Alla Nikolaienko-Lomakina, Nataliya Rezenkina, Oksana Balashova
20-23
PDF (Русский)
Педагогічні науки
Пути усовершенствования государственной образовательной политики по подготовке специалистов нового типа с эффективным применением полученных знаний в ВУЗе на практике
Liudmyla Radchenko, Viktoriia Marenych, Leonida Bilenko, Anna Radchenko, Hanna Pohorielova
24-26
PDF (Русский)
Самостійна робота студентів як одна з ключевих ланок сучасної системи освіти
Irina Panikarova, Bogdana Starostenko, Alexander Ashtaev, Tatyana Mazurik, Irina Nechvolod
27-30
PDF
Технічні науки
Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки
Myushfik Bakirov, Polupan Valentin, Olena Zolotykhina, Tetiana Afanasieva, Hanna Horbenko
31-35
PDF
Аналіз головних трендів покращення якісних характеристик виробів з м’яса
Svetlana Shapoval, Yakubian Sarkis, Kristina Nechepurenko
36-40
PDF
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarskaya, Ludmila Radchenko, Katerina Dudnyk, Тatyana Kotuyk, Anna Radchenko, Leonida Bilenko
41-47
PDF
Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресингів з використанням кріодобавок із пряних овочів
Viktoriya Pogarska, Raisa Pavlyuk, Ludmila Radchenko, Ekaterina Dudnyk, Anna Radchenko, Leonida Bilenko, Tatyana Kotuyk
48-52
PDF
Філософські науки
Роль и значение спорта и физической культуры в жизни современной студенческой молодежи
Maya Trynyak, Nataliia Skinder, Olena Ohurtsova, Iryna Torianik, Tetiana Karpova
53-57
PDF (Русский)
РУ