Оценка взаимодействия понятия «знание» и современных мировых проблем питания человека
DOI:
https://doi.org/10.15587/2313-8416.2017.102071Ключові слова:
наука, знание, питание человека, история культуры питания, кулинарные конкурсы, WACSАнотація
В исследовании проанализировано понятие «знания» как фактора устойчивого экономического развития мира. Рассмотрено проблему организации подходов к современному питанию человека, показано использование новых технологий и оборудования при приготовлении пищи. Изучено работу Всемирной ассоциации сообщества шеф-поваров (WACS), связанную с функционированием современного общества и употреблением продуктов, имеющих высокую потребительскую ценность современного питания человека
Посилання
Radchenko, Ya. Yu. (2004). Znanie kak strategicheskiy resurs ekonomicheskogo razvitiya [Knowledge as strategic resource of economic developing]. V. N. Karazin Kharkiv National University. Kharkiv, 209.
Lisichkin, V. A., Shelepin, L. A. (2003). Znanie kak strategicheskiy resurs ekonomicheskogo razvitiya [Knowledge as a strategic resource of economic development]. Moscow: Eksmo, 446.
Holob, B. (2014). Background assortment formation of functional dairy milk products. Tovary i rynky, 2 (18), 17–23.
Official site KNUTE. Available at: https://knteu.kiev.ua/blog/read/?pid=19206
Pavliuk, R. Yu., V. V. Pogars’ka, L. О. Radchenko, V. А. Pavliuk, R. D. Tauber, N. М. Tmofeyeva et. al. (2017). New dimension of deep recycling of raw food materials. Kharkiv: Fact, 380.
WACS. Available at: www.worldchefs.org
Radchenko, L. A. (2016). Svitovi tendentsiyi ta natsional'ni pryoritety Ukrayiny [World trends and national priority of Ukraine]. AgroCookFest–2016. Kharkiv: KCTE КNUTE, 65–78.
Malevich, S. (2017). International Cuisine. Art and Science of Cooking. Kitchen Industries. Available at: www.kitchenindustries.club
Pevsner, H. Lion took the competition “Gold Bocuse” (2015). World’s voices. Available at: http://ru.rfi.fr/stil-zhizni/20150210-v-lione-proshel-konkurs-zolotoi-bokyuz
Bulatova, S. О. (2016). Handwritten book XVIII cent. from the history of old polish cuisine « Zbior dla kuchmistrza jak potraw jako ciast robienia», funds Institute of Manuscripts Vernadsky National Library of Ukraine. Available at: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rks_2016_20_4
Novykova, Е. А., Marchevs’ka, М. P. (2014). The Bible of Paul Bocuse’s French cuisine. Moscow: АSТ, 784.
##submission.downloads##
Опубліковано
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2017 Iaroslav Radchenko, Liudmyla Radchenko, Anna Gasanova, Leonida Bilenko, Hanna Pohorielova
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Наше видання використовує положення про авторські права Creative Commons CC BY для журналів відкритого доступу.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
1. Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.