Том 5 (2018)

Весь выпуск

Посмотреть или загрузить весь выпуск ABSTRACT AND REFERENCES (English)

Содержание

Экономические науки

Analysis of education financing models on a macrolevel PDF (English)
Olena Reshetnyak, Iaroslav Radchenko, Yuliya Zaika, Ievgeniia Levytska, Tetiana Kunicheva 6-8
Дослідження шляхів стабілізації фінансового стану підприємства і зростання економічної ефективності його функціонування PDF (Українська)
Andrej Goncharov, Olena Holovanova, Nataliia Postolna, Tetiana Prykhodko, Viktoriia Chibisova 9-11
Регіональні аспекти сталого розвитку в Україні PDF (Українська)
Olha Kriukova, Sergii Vasylyk, Ganna Guzenko, Vitaliy Klochko, Nadezhda Krivosheeva 12-15
Імідж-менеджмент як активний інструмент соціально-економічного розвитку регіону (на прикладі розвитку сільського зеленого туризму у Харківській області) PDF (Українська)
Denis Darmostuk 15-19

Исторические науки

Особенности студенческих волнений 70-х гг. ХІХ ст. в университетах приднепровской Украины PDF
Valeriy Semenenko, Svitlana Rudenko, Alla Nikolaienko-Lomakina, Nataliya Rezenkina, Oksana Balashova 20-23

Педагогические науки

Пути усовершенствования государственной образовательной политики по подготовке специалистов нового типа с эффективным применением полученных знаний в ВУЗе на практике PDF
Liudmyla Radchenko, Viktoriia Marenych, Leonida Bilenko, Anna Radchenko, Hanna Pohorielova 24-26
Самостійна робота студентів як одна з ключевих ланок сучасної системи освіти PDF (Українська)
Irina Panikarova, Bogdana Starostenko, Alexander Ashtaev, Tatyana Mazurik, Irina Nechvolod 27-30

Технические науки

Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки PDF (Українська)
Myushfik Bakirov, Polupan Valentin, Olena Zolotykhina, Tetiana Afanasieva, Hanna Horbenko 31-35
Аналіз головних трендів покращення якісних характеристик виробів з м’яса PDF (Українська)
Svetlana Shapoval, Yakubian Sarkis, Kristina Nechepurenko 36-40
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу PDF (Українська)
Raisa Pavlyuk, Viktoriya Pogarskaya, Ludmila Radchenko, Katerina Dudnyk, Тatyana Kotuyk, Anna Radchenko, Leonida Bilenko 41-47
Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресингів з використанням кріодобавок із пряних овочів PDF (Українська)
Viktoriya Pogarska, Raisa Pavlyuk, Ludmila Radchenko, Ekaterina Dudnyk, Anna Radchenko, Leonida Bilenko, Tatyana Kotuyk 48-52

Философские науки

Роль и значение спорта и физической культуры в жизни современной студенческой молодежи PDF
Maya Trynyak, Nataliia Skinder, Olena Ohurtsova, Iryna Torianik, Tetiana Karpova 53-57