РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАНЯТТЯ З ТЕМИ «RIGHT & WRONG» З ДИСЦИПЛІНИ «ЗАГАЛЬНИЙ КУРС ЗАХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОЇ МОВИ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ II КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СХІДНА ФІЛОЛОГІЯ»

Автор(и)

Ключові слова:

навчання іноземної мови, мовні навички, студентоорієнтований підхід

Анотація

У публікації представлено методичний сценарій практичного заняття з курсу англійської мови як другої іноземної для студентів другого курсу спеціальності «Східні мови» на основі студентоорієнтованого підходу. Метою заняття є збільшення запасу тематичної лексики,та мовні навички, пов’язані з поняттям часу. Заняття спрямоване на розвиток у студентів навичок аргументації та оціночних суджень. На занятті передбачено 8 етапів: формулювання мети заняття, актуалізація і повторення вивченого, вивчення тематичного лексичного матеріалу, робота з текстом, аудіювання, перегляд відео і дискусія, письмові завдання, аудіювання, підведення підсумків.

Біографія автора

Тетяна Колодько, Київський національний університет імені Тараса Шевченка

кандидат педагогічних наук, доцент, кафедра методики викладання української та іноземних мов та літератур

Посилання

Clandfield, L., Robb Benne, R. and Jeffries, A. (Eds.). (2015). Global upper-intermediate. Coursebook. Macmillan Publishers Ltd.

Campbell, R. & Tennant, A. (Eds.). (2015). Global upper-intermediate. Workbook. Macmillan Publishers Ltd.

Life Noggin. (2016, August 8). How these women changed science forever! [Video]. Youtube. https://youtu.be/gg_cDmCOBm8

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-07-03

Як цитувати

Колодько, Т. (2023). РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАНЯТТЯ З ТЕМИ «RIGHT & WRONG» З ДИСЦИПЛІНИ «ЗАГАЛЬНИЙ КУРС ЗАХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОЇ МОВИ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ II КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СХІДНА ФІЛОЛОГІЯ». ARS LINGUODIDACTICAE, (11), 69–76. вилучено із https://journals.uran.ua/ald/article/view/284991

Номер

Розділ

ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ У ВИЩІЙ ШКОЛІ