Aktuelle Ausgabe
Bd. 9 Nr. 4 (2015)
Veröffentlicht:
2015-12-10
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Технологія і безпека продуктів харчування
Основна тематика видання:
- Нутріціологія, диєтологія, проблеми харчування
- Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Технологія харчових виробництв
- Контроль якості і безпека продуктів харчування
- Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів
- Біологічно активні добавки
- Процеси і устаткування харчових виробництв
- Управління і автоматизація харчовими виробництвами
- Екологія і охорона навколишнього середовища
сайт журналу http://foodscience-tech.com/