Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Aktuális
Archívum
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Keresés
Keresés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 1 szám 60 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Évf. 1 szám 60 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Megjelent:
2015-12-27
Професійні новини, історія
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР НА ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА»
А. В. Макаринська
Зерно: технологія та якість
ТОЧНАЯ АГРОТЕХНОЛОГИЯ БУДУЩЕГО НАЧИНАЕТСЯ СЕГОДНЯ (СИЛЬНЫЕ СЕМЕНА)
Л. В. Фадеев
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ
В. В. ЛЮБИЧ, В. В. НОВІКОВ
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ И БИОХИМИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА МУКИ ИЗ РАЗЛИЧНЫХ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР
Д. А. ЖИГУНОВ
ФЕРМЕНТИРОВАННЫЕ ПИЩЕВЫЕ ВОЛОКНА ОТРУБЕЙ – СТИМУЛЯТОР РОСТА ПРОБИОТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР
Л. В. КАПРЕЛЬЯНЦ, Е. Д. ЖУРЛОВА
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ В КРУПУ
В. В. ВОЗІЯН
РОЗРОБЛЕННЯ СКЛАДУ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ІЗ ЗЕРНОВИМ ІНГРЕДІЄНТОМ
Т. В. РУДАКОВА
ПОВЫШЕНИЕ КАЧЕСТВА ХЛЕБА НА ЗЕРНОВОЙ ОСНОВЕ
О. В. МАКАРОВА, Г. Ф. ПШЕНИШНЮК, А. С. ИВАНОВА
Корми, якість, технологія та тваринництво
КОКОСОВОЕ МАСЛО УВЕЛИЧИВАЕТ ПРИВЕСЫ ЖИВОТНЫХ НА БЕЗЖИРОВОМ РАЦИОНЕ
А. П. ЛЕВИЦКИЙ, И. В. ХОДАКОВ, Е. М. ШАРАБАЕВА, А. Г. КУЧЕРУК, Н. Г. МИЛЕВА, Л. А. ГРИНЧЕНКО, М. Р. ГУЦУ
ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННИХ КОМБІКОРМІВ У ГОДІВЛІ СВИНОМАТОК ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ
І. Ф. РІЗНИЧУК, О. Й. КАРУНСЬКИЙ, О. К. КИШЛАЛИ
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Nyelv
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak