Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 1 № 60 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Том 1 № 60 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Опубліковано:
2015-12-27
Професійні новини, історія
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР НА ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА»
А. В. Макаринська
Зерно: технологія та якість
ТОЧНАЯ АГРОТЕХНОЛОГИЯ БУДУЩЕГО НАЧИНАЕТСЯ СЕГОДНЯ (СИЛЬНЫЕ СЕМЕНА)
Л. В. Фадеев
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ
В. В. ЛЮБИЧ, В. В. НОВІКОВ
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ И БИОХИМИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА МУКИ ИЗ РАЗЛИЧНЫХ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР
Д. А. ЖИГУНОВ
ФЕРМЕНТИРОВАННЫЕ ПИЩЕВЫЕ ВОЛОКНА ОТРУБЕЙ – СТИМУЛЯТОР РОСТА ПРОБИОТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР
Л. В. КАПРЕЛЬЯНЦ, Е. Д. ЖУРЛОВА
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ В КРУПУ
В. В. ВОЗІЯН
РОЗРОБЛЕННЯ СКЛАДУ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ІЗ ЗЕРНОВИМ ІНГРЕДІЄНТОМ
Т. В. РУДАКОВА
ПОВЫШЕНИЕ КАЧЕСТВА ХЛЕБА НА ЗЕРНОВОЙ ОСНОВЕ
О. В. МАКАРОВА, Г. Ф. ПШЕНИШНЮК, А. С. ИВАНОВА
Корми, якість, технологія та тваринництво
КОКОСОВОЕ МАСЛО УВЕЛИЧИВАЕТ ПРИВЕСЫ ЖИВОТНЫХ НА БЕЗЖИРОВОМ РАЦИОНЕ
А. П. ЛЕВИЦКИЙ, И. В. ХОДАКОВ, Е. М. ШАРАБАЕВА, А. Г. КУЧЕРУК, Н. Г. МИЛЕВА, Л. А. ГРИНЧЕНКО, М. Р. ГУЦУ
ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННИХ КОМБІКОРМІВ У ГОДІВЛІ СВИНОМАТОК ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ
І. Ф. РІЗНИЧУК, О. Й. КАРУНСЬКИЙ, О. К. КИШЛАЛИ
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів