Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 1 Nr 60 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Tom 1 Nr 60 (2015): Зернові продукти і комбікорми
Opublikowane:
2015-12-27
Професійні новини, історія
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР НА ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА»
А. В. Макаринська
Зерно: технологія та якість
ТОЧНАЯ АГРОТЕХНОЛОГИЯ БУДУЩЕГО НАЧИНАЕТСЯ СЕГОДНЯ (СИЛЬНЫЕ СЕМЕНА)
Л. В. Фадеев
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ
В. В. ЛЮБИЧ, В. В. НОВІКОВ
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ И БИОХИМИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА МУКИ ИЗ РАЗЛИЧНЫХ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР
Д. А. ЖИГУНОВ
ФЕРМЕНТИРОВАННЫЕ ПИЩЕВЫЕ ВОЛОКНА ОТРУБЕЙ – СТИМУЛЯТОР РОСТА ПРОБИОТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР
Л. В. КАПРЕЛЬЯНЦ, Е. Д. ЖУРЛОВА
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ В КРУПУ
В. В. ВОЗІЯН
РОЗРОБЛЕННЯ СКЛАДУ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ІЗ ЗЕРНОВИМ ІНГРЕДІЄНТОМ
Т. В. РУДАКОВА
ПОВЫШЕНИЕ КАЧЕСТВА ХЛЕБА НА ЗЕРНОВОЙ ОСНОВЕ
О. В. МАКАРОВА, Г. Ф. ПШЕНИШНЮК, А. С. ИВАНОВА
Корми, якість, технологія та тваринництво
КОКОСОВОЕ МАСЛО УВЕЛИЧИВАЕТ ПРИВЕСЫ ЖИВОТНЫХ НА БЕЗЖИРОВОМ РАЦИОНЕ
А. П. ЛЕВИЦКИЙ, И. В. ХОДАКОВ, Е. М. ШАРАБАЕВА, А. Г. КУЧЕРУК, Н. Г. МИЛЕВА, Л. А. ГРИНЧЕНКО, М. Р. ГУЦУ
ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННИХ КОМБІКОРМІВ У ГОДІВЛІ СВИНОМАТОК ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ
І. Ф. РІЗНИЧУК, О. Й. КАРУНСЬКИЙ, О. К. КИШЛАЛИ
Opracowane przez
Otwarty system dla Czasopism
Język / Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy