Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Technology audit and production reserves
About
About the Journal
Establishers
Open Access Policy
Privacy Statement
Editorial Team
Publication terms
General Terms and Conditions
Publication Frequency
Terms of Payment
Package of documents to article
Requirments for manuscript
Submission to the editor
Peer Review Process
Editing process
Headlines of journal
Indexing
International indexing
State accreditation
International accreditation and membership
Publishing policy
The main provisions of the publishing house's policy
Ethics publications and unfair practices
Authorship identification
Copyright notice
Selection policy of editor
Policy on plagiarism and self-plagiats
Conflict of interest
Policy of retraction and correction of published article
Handling complaints
Prevention of manipulation and falsifications
Data Sharing Policy
Archiving
Publication policy regarding advertising
Business model
Use of artificial intelligence
Terms and conditions
Current
Archives
Announcements
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 5 No. 3(31) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Vol. 5 No. 3(31) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Published:
2016-10-29
Full Issue
Abstracts and References
Technologies of food, light and chemical industry
Test of polyvinylchloride pipes obtained by optimal extrusion degree orientation method
Андрій Михайлович Найда
4-7
PDF (Українська)
Thermodynamic analysis of reactions in the system Al2O3–SiO2–CaO–P2O5
Юлия Вячеславовна Харыбина
7-11
PDF (Русский)
Research of chromium (VI) ion adsorption by montmorillonite modified by cationic surfactants
Nataliya Zhdanyuk
11-15
PDF
Development of simplified mathematical model of carbon products formation
Олексій Анатолійович Жученко, Микола Григорович Хібеба
16-22
PDF (Українська)
Simulation of intelligent sensors dipping into the melting polymer composite
Ігор Ігорович Івіцький, Олександр Леонідович Сокольський, Валерій Миколайович Куриленко
22-26
PDF (Українська)
The choice of parameters for the comparative evaluation of wear resistance of the epoxy composite materials
Алексей Юрьевич Полоз, Станислав Григорьевич Липицкий, Сергей Николаевич Кущенко
26-31
PDF (Русский)
Research of hygiene and safety indicators of textile children's clothing
Лариса Володимирівна Поліщук, Олена Володимирівна Калашник, Олена Василівна Кириченко
32-38
PDF (Українська)
Research of shape stability of the knitted fabric for fencing clothing under dynamic and static loads
Юлія Михайлівна Харченко, Людмила Андріївна Дмитренко, Лариса Борисівна Білоцька, Володимир Володимирович Стаценко, Лариса Валентинівна Очеретна
38-46
PDF (Українська)
Analysis of market current state and historical roots of ice wine production
Viktoria Ostapenko, Oksana Tkachenko, Eldar Iukuridze
46-53
PDF
Development of complex acidifier for emulsion foodstuffs for wellness purposes
Валерія Вікторівна Анан’єва, Лідія Василівна Кричковська, Олександра Олександрівна Варанкіна, Анна Павлівна Бєлінська, Вікторія Сергіївна Якушко
53-58
PDF (Українська)
Development of the protein-fatty base of the sugar confectionery for nutrition of the sportsmen
Сергій Володимирович Бочкарев, Вікторія Юріївна Папченко, Тетяна Вікторівна Матвєєва, Василь Анатолійович Руднєв, Анна Павлівна Бєлінська
58-64
PDF (Українська)
Information site
Language
English
Українська
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Collective monographs
with Scopus indexing
from TECHNOLOGY CENTER PC®
Subscribe
Current Issue