Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Technology audit and production reserves
Про нас
Про журнал
Засновники
Політика відкритого доступу
Заява про конфіденційність
Редакційний штат
Умови публікації
Загальні положення
Періодичність публікації
Умови оплати публікації
Пакет документів до статті
Вимоги до оформлення
Правила подання рукопису статті
Процес рецензування
Процес редагування
Рубрики журналу
Індексація
Міжнародна індексація
Державна акредитація
Міжнародна акредитація та членство
Політика видавництва
Основні положення політики видавництва
Етика публікацій та недобросовісна практика
Ідентифікація авторства
Положення про авторські права
Політика відбору редакторів
Політика щодо плагіату і самоплагіату
Конфлікт інтересів
Політика відкликання та виправлення опублікованих статей
Розгляд скарг
Запобігання маніпуляцій та фальсифікацій
Політика обміну даними
Архівування
Політика видання щодо реклами
Бізнес-модель
Використання штучного інтелекту
Правила та умови
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 5 № 3(31) (2016): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Том 5 № 3(31) (2016): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Опубліковано:
2016-10-29
Весь випуск
Abstracts and References (English)
Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Випробування полівінілхлоридних труб, отриманих методом орієнтації щодо оптимального ступеня витяжки
Андрій Михайлович Найда
4-7
PDF
Термодинамічний аналіз реакцій в системі Al2O3–SiO2–CaO–P2O5
Юлия Вячеславовна Харыбина
7-11
PDF (Русский)
Дослідження адсорбції іонів хрому (VI) монтморилонітом, модифікованим катіонними поверхнево-активними речовинами
Nataliya Zhdanyuk
11-15
PDF (English)
Розробка спрощеної математичної моделі процесу формування вуглецевих виробів
Олексій Анатолійович Жученко, Микола Григорович Хібеба
16-22
PDF
Моделювання введення інтелектуальних датчиків у розплав полімерного композиційного матеріалу
Ігор Ігорович Івіцький, Олександр Леонідович Сокольський, Валерій Миколайович Куриленко
22-26
PDF
Вибір параметрів для порівняльної оцінки зносостійкості епоксидних композиційних матеріалів
Алексей Юрьевич Полоз, Станислав Григорьевич Липицкий, Сергей Николаевич Кущенко
26-31
PDF (Русский)
Дослідження показників гігієнічності та безпечності дитячого одягу із текстилю
Лариса Володимирівна Поліщук, Олена Володимирівна Калашник, Олена Василівна Кириченко
32-38
PDF
Дослідження формостійкості трикотажного полотна для фехтувального одягу при статичних та динамічних навантаженнях
Юлія Михайлівна Харченко, Людмила Андріївна Дмитренко, Лариса Борисівна Білоцька, Володимир Володимирович Стаценко, Лариса Валентинівна Очеретна
38-46
PDF
Аналіз сучасного стану та історичних коренів виробництва крижаного вина
Viktoria Ostapenko, Oksana Tkachenko, Eldar Iukuridze
46-53
PDF (English)
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
Валерія Вікторівна Анан’єва, Лідія Василівна Кричковська, Олександра Олександрівна Варанкіна, Анна Павлівна Бєлінська, Вікторія Сергіївна Якушко
53-58
PDF
Розробка білково-жирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів
Сергій Володимирович Бочкарев, Вікторія Юріївна Папченко, Тетяна Вікторівна Матвєєва, Василь Анатолійович Руднєв, Анна Павлівна Бєлінська
58-64
PDF
Information site
Шукаєте фінансування?
Знайдете тут!
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Колективні монографії
з індексацією Scopus
від ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Subscribe
Поточний номер