Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Journal of Food Science and Technology
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 9 No. 4 (2015)
Vol. 9 No. 4 (2015)
Published:
2015-12-10
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
PERSPECTIVE DIRECTIONS OF DEVELOPMENT AND EXPANSION ASSORTMENT SAUCES PRODUCTS ON EMULSION BASE
А. К. Д’яконова, В. С. Степанова
PDF (Українська)
DIET NUTRITION DISBALANCE AS A MAJOR FACTOR IN THE METABOLIC SYNDROME PROGRESSION
Ю. О. Козонова
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
THE RECOMMENDED BALANCE OF CULTURES LACTOBACTERIUM IN BIOTECHNOLOGY OF FERMENTED MILK PRODUCTS FOR PEOPLE WITH CARDIOVASCULAR DISEASES
Ю. В. Назаренко, О. С. Окуневська, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
THE QUESTION ABOUT β-GLUCAN SUPRAMOLECULAR STRUCTURES OF YEAST SACCHAROMYCES CEREVISIAE
Н. К. Черно, К. І. Науменко
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
COMPLEXING OF ANTHOCYANS OF RED GRAPE VARIETY WITH BIOLOGICAL POLYMER OF GUM-ARABIC
Л. С. Гураль
PDF (Українська)
STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF BAKED SPONGE SEMI-FINISHED PRODUCTS WITH THE ADDITION OF FLOUR “ZDOROVIA” AND CAROB POWDER
М. М. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська
PDF (Українська)
PARABENS: PROPERTIES, APPLICATION, METHODS FOR DETERMINATION
О. О. Лівенцова
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
BAKING QUALITY INDEXES OF FLOUR STREAMS AT THE WHEAT HIGH-QUALITY MILLING
Д. О. Жигунов
PDF (Українська)
ANALYSIS OF EXPERIENCE IN GEORGIA AND RELEASE MICRO AREAS FOR THE PRODUCTION OF WINES CONTROLLED NAMES OF ORIGIN
Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко
PDF (Українська)
QUESTION OF QUALITY, NATURALNESS AND TOXICOLOGY OF DAIRIES
М. І. Сичов
PDF (Українська)
INSTANT PORRIDGE COMPOSITION OF THE FUNCTIONAL PURPOSE: TECHNOLOGICAL ASPECTS
Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба, М. А. Кашкано
PDF (Українська)
LOW-CALORIE MAYONNAISE PRODUCTION TECHNOLOGY ENRICHED WITH SYNBIOTIC COMPLEX BY USING BATCH METHOD
Н. А. Ткаченко, Т. В. Маковська
PDF (Українська)
Developed By
Open Journal Systems
Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians