Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Харчова наука та технологія
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 9 Nr 4 (2015)
Tom 9 Nr 4 (2015)
Opublikowane:
2015-12-10
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ І РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ЕМУЛЬСІЙНІЙ ОСНОВІ
А. К. Д’яконова, В. С. Степанова
PDF (Українська)
НУТРІЄНТНИЙ ДИСБАЛАНС РАЦІОНУ ЯК ОСНОВНИЙ ФАКТОР У РОЗВИТКУ МЕТАБОЛІЧНОГО СИНДРОМУ
Ю. О. Козонова
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
РАЦІОНАЛЬНЕ СПІВВІДНОШЕННЯ КУЛЬТУР ЛАКТОБАКТЕРІЙ У БІОТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З СЕРЦЕВО-СУДИННИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ
Ю. В. Назаренко, О. С. Окуневська, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
К ВОПРОСУ О СУПРАМОЛЕКУЛЯРНОЙ СТРУКТУРЕ β-ГЛЮКАНА ДРОЖЖЕЙ SACCHAROMYCES CEREVISIAE
Н. К. Черно, К. І. Науменко
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
КОМПЛЕКСОУТВОРЕННЯ АНТОЦІАНІВ ЧЕРВОНИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ З БІОПОЛІМЕРОМ ГУМІАРАБІКОМ
Л. С. Гураль
PDF (Українська)
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВИПЕЧЕНИХ БІСКВІТНИХ НАПІВ-ФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКУ КЕРОБУ
М. М. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська
PDF (Українська)
ПАРАБЕНЫ:СВОЙСТВА, ПРИМЕНЕНИЕ, МЕТОДЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ
О. О. Лівенцова
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ХЛЕБОПЕКАРНЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА ПОТОКОВ МУКИ ПРИ СОРТО-ВОМ ПОМОЛЕ ПШЕНИЦЫ
Д. О. Жигунов
PDF (Українська)
АНАЛІЗ ДОСВІДУ ГРУЗІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ВИДІЛЕННІ МІКРОЗОН ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВИН КОНТРОЛЬОВАНИХ НАЙМЕНУВАНЬ ЗА ПОХОДЖЕННЯМ
Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко
PDF (Українська)
ПИТАННЯ ЯКОСТІ, НАТУРАЛЬНОСТІ І ТОКСИКОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
М. І. Сичов
PDF (Українська)
INSTANT PORRIDGE COMPOSITION OF THE FUNCTIONAL PURPOSE: TECHNOLOGICAL ASPECTS
Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба, М. А. Кашкано
PDF (Українська)
ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОКАЛОРІЙНОГО МАЙОНЕЗУ, ЗБАГАЧЕНОГО КОМПЛЕКСОМ СИНБІОТИКІВ ПЕРІОДИЧНИМ СПОСОБОМ
Н. А. Ткаченко, Т. В. Маковська
PDF (Українська)
Opracowane przez
Otwarty system dla Czasopism
Język / Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy