Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Харчова наука та технологія
Aktuális
Archívum
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Keresés
Keresés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 9 szám 4 (2015)
Évf. 9 szám 4 (2015)
Megjelent:
2015-12-10
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ І РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ЕМУЛЬСІЙНІЙ ОСНОВІ
А. К. Д’яконова, В. С. Степанова
PDF (Українська)
НУТРІЄНТНИЙ ДИСБАЛАНС РАЦІОНУ ЯК ОСНОВНИЙ ФАКТОР У РОЗВИТКУ МЕТАБОЛІЧНОГО СИНДРОМУ
Ю. О. Козонова
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
РАЦІОНАЛЬНЕ СПІВВІДНОШЕННЯ КУЛЬТУР ЛАКТОБАКТЕРІЙ У БІОТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З СЕРЦЕВО-СУДИННИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ
Ю. В. Назаренко, О. С. Окуневська, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
К ВОПРОСУ О СУПРАМОЛЕКУЛЯРНОЙ СТРУКТУРЕ β-ГЛЮКАНА ДРОЖЖЕЙ SACCHAROMYCES CEREVISIAE
Н. К. Черно, К. І. Науменко
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
КОМПЛЕКСОУТВОРЕННЯ АНТОЦІАНІВ ЧЕРВОНИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ З БІОПОЛІМЕРОМ ГУМІАРАБІКОМ
Л. С. Гураль
PDF (Українська)
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВИПЕЧЕНИХ БІСКВІТНИХ НАПІВ-ФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ БОРОШНА «ЗДОРОВ’Я» ТА ПОРОШКУ КЕРОБУ
М. М. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська
PDF (Українська)
ПАРАБЕНЫ:СВОЙСТВА, ПРИМЕНЕНИЕ, МЕТОДЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ
О. О. Лівенцова
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ХЛЕБОПЕКАРНЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА ПОТОКОВ МУКИ ПРИ СОРТО-ВОМ ПОМОЛЕ ПШЕНИЦЫ
Д. О. Жигунов
PDF (Українська)
АНАЛІЗ ДОСВІДУ ГРУЗІЇ В ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ВИДІЛЕННІ МІКРОЗОН ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВИН КОНТРОЛЬОВАНИХ НАЙМЕНУВАНЬ ЗА ПОХОДЖЕННЯМ
Е. І. Лекіашвілі, Д. Чічуа, Е. Ж. Іукурідзе, О. Б. Ткаченко
PDF (Українська)
ПИТАННЯ ЯКОСТІ, НАТУРАЛЬНОСТІ І ТОКСИКОЛОГІЇ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
М. І. Сичов
PDF (Українська)
INSTANT PORRIDGE COMPOSITION OF THE FUNCTIONAL PURPOSE: TECHNOLOGICAL ASPECTS
Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба, М. А. Кашкано
PDF (Українська)
ТЕХНОЛОГІЯ НИЗЬКОКАЛОРІЙНОГО МАЙОНЕЗУ, ЗБАГАЧЕНОГО КОМПЛЕКСОМ СИНБІОТИКІВ ПЕРІОДИЧНИМ СПОСОБОМ
Н. А. Ткаченко, Т. В. Маковська
PDF (Українська)
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Nyelv
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak